Faunascape Poster

WhatWeDo Faunascape Poster NOW

38,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)


  • GRATIS verzending boven de €50,- (NL)
  • Snelle levering
  • Veilig en snel betalen
  • 14 dagen bedenktijd
Vergelijk

In dit kleine woordje zit stiekem een groots Scandinavisch landschap verborgen. De poster is ontworpen in Denemarken en gedrukt op 100% gerecycled papier. Beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

Share this product

WhatWeDo Faunascape Poster om in weg te dwalen

Aan haar oorspronkelijke Faunascape-collectie voegde WhatWeDo recent deze nieuwe collectie toe: The Type Series. Op elke print ontdek je een drieletterwoord gevuld met majestueuze Scandinavische landschappen. Dat zorgt voor een strak grafisch beeld waar oneindig veel inzit. De zwart-wit uitvoering geeft het geheel een verfijnde look.  Een gedetailleerde en rustige print om in weg te dwalen…

 

Je vindt de Type-posters bij Hunting the Pretty in 3 verschillende uitvoeringen, telkens in formaat 50 x 70 cm. Bovendien denkt WhatWeDo ook aan het milieu, want zowel het papier als het drukwerk kregen het Nordic Ecolabel. De posters worden exclusief omlijsting geleverd.

 

Je vindt onze volledige selectie Faunascape posters hier.

 

Meer weten over WhatWeDo?
WhatWeDo is een ontwerpbureau uit Denemarken. Ze profileren zich als experts in conceptuele ontwerpoplossingen en dat doen ze met succes. Naast posters ontwerpt WhatWeDo ook verpakkingen, boeken, postkaarten, websites en tijdschriften. Maar ze stoppen niet bij illustraties, grafisch design en webdesign! Ook het interieur van een bedrijfsruimte, een sushi restaurant én de showroom van een Deense producent van televisie- en audiosystemen werd door WhatWeDo ontworpen. Ongelimiteerde creativiteit uit Scandinavië!

 

Ontdek alle artikelen van WhatWeDo die bij Hunting the Pretty verkrijgbaar zijn.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.