Tine K Home Fotolijst

Tine K Home Fotolijst Tin 13 x 18 cm

12,00

Uitverkocht

Vergelijk

Geef je mooiste foto een ereplaats in deze bijzondere fotolijst uit de Tine K Home-collectie. Heb je meer dan één leuke foto? Combineer dan de verschillende formaten die Hunting the Pretty biedt (13 x 18 cm, 18 x 24 cm en 20 x 30 cm) en creëer een speelse look aan je muur. De fotolijst heeft een tinnen afwerking en is enkel geschikt om op te hangen.

Share this product

Tine K Home Fotolijsten om je mooiste herinneringen te omlijsten

 

Geef je mooiste foto een ereplaats in deze bijzondere Tine K Home fotolijst. Heb je meer dan één leuke foto? Combineer dan de verschillende formaten die Hunting the Pretty biedt (13 x 18 cm, 18 x 24 cm en 20 x 30 cm) en creëer een speelse look aan je muur. Deze Tine K Home fotolijst heeft een tinnen afwerking en is enkel geschikt om op te hangen.

 

De zet je foto of favoriete plaatje vast door deze in de tinnen hoekjes te steken of door deze met bijvoorbeeld leuk stukje washi tape vast te tapen.

 

Op zoek naar een fotolijst met een iets ander lookje? Bekijk de volledige selectie Pretty fotolijsten die Hunting the Pretty voor jou maakte.

 

Meer weten over Tine K Home?
Het Deense label Tine K Home werd in 1999 opgericht door Tine Kieldsen en haar echtgenoot. De Tine K Home-collectie bestaat uit interieurartikelen, textiel, meubels en accessoires van eigen design en uit de unieke items die zij tijdens haar vele reizen naar plekken als Vietnam, Marokko en India heeft ontdekt.

 

Voor Tine K geen drukke neon-toestanden. Zij combineert het liefst sobere kleuren en het Scandinavische minimalisme met handgemaakte items en charmante objecten uit verschillende culturen. Samen vormen deze elementen een warm en gezellig geheel.

 

“De stijl en sfeer worden bepaald door het contrast tussen licht en donker. De donkere kleuren worden vaak veroorzaakt door de oude objecten, meubels en karpetten uit het Oosten. Ik hou van items met een historie, die handgemaakt zijn, anders dan anders en die ik niet zomaar aantref in Denemarken.”

 

Bekijk alle artikelen van Tine K Home die Hunting the Pretty aanbiedt.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.