Aanbieding!
Confetti polka dot muurstickers

Tayo Studio Muurstickers confetti polka dot goud

10,0016,95

Uitverkocht

Vergelijk

Tover die ene saaie wand in een mum van tijd om in een blikvanger, met deze waanzinnige confetti polka dot muurstickers van Tayo Studio.

Share this product

Confetti polka dot muurstickers voor stijlvol wonen

Tover die ene saaie wand in een mum van tijd om in een blikvanger, met deze waanzinnige confetti polka dot muurstickers van Tayo Studio. Het is reuze simpel; iedereen kan het! Verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, ontdek ze allemaal!

 

Was jij vroeger ook zo’n kind dat miljoenen kleine confetti-rondjes perforeerde in je schriften, je moeders magazines of in elk willekeurig blad dat je te pakken kreeg? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Je kunt nu heel eenvoudig je eigen confetti-muur creëren met deze waanzinnige polka dot muurstickers van Tayo Studio.

 

Kies één of alle beschikbare kleuren en plak ze volgens een patroon of in willekeurige volgorde op je wand. En als je uitgeplakt bent, doe dan een dansje! Dat hoeft niet perse de Polka te zijn, al is dat wel het allercoolst… Er zitten 70 polka dots met een doorsnede van 2,5 cm in een verpakking en ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud.

Toepassing muurstickers confetti polka dot

Je kunt deze muurstickers op gladde en harde ondergronden aanbrengen, zoals glad geverfde muren, glad behang, ramen, koelkasten, plastieken ondergronden,… Zorg ervoor dat het oppervlak waarop je de stickers bevestigt schoon en droog is; dan hechten de stickers zich het best.

 

Bij Hunting the Pretty vind je naast de confetti polka dot muurstickers ook:

 

  • kruisjes muurstickers
  • driehoekjes muurstickers
  • skull muurstickers
  • sterren muurstickers
  • hartjes muurstickers
  • regendruppel muurstickers

 

Meer weten over Tayo Studio?
Tayo Studio! Minimalistisch en modern design voor zowel de kinderkamer als voor de rest van je huis. Hun motto: maak van je huis een thuis.

 

Tayo is een samenwerking tussen de twee industrieel ontwerpers Tamar Kidman Garcia (TA) en Yodfat Sternbach (YO). Zij richten zich voornamelijk op producten voor in huis en dat doen zij vanuit Tel Aviv, Israël.

 

Tayo Studio creëert haar producten vanuit de wens om de dromen die ze voor hun huis hebben te vervullen. Bij het vervaardigen van de producten worden er zowel ambachtelijke als industriële technieken toegepast. Hierbij ligt de nadruk altijd op kwaliteit, originaliteit en modern design.

 

Ontdek hier alle artikelen van Tayo Studio die bij Hunting the Pretty verkrijgbaar zijn.

 

Shop meer

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.