Studio Snowpuppe Moth lamp herfstgeel

Studio Snowpuppe Moth lamp herfstgeel

63,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)


  • GRATIS verzending boven de €50,- (NL)
  • Snelle levering
  • Veilig en snel betalen
  • 14 dagen bedenktijd
Vergelijk

Deze Moth lamp is met grote nauwkeurigheid gevouwen. Elke lamp wordt geleverd met een snoerset, bestaande uit een porseleinen fitting, een uni-grijs gekleurd textiel snoer en een plafondkapje. Bij Hunting the Pretty verkrijgbaar in 5 kleuren!

Share this product

Studio Snowpuppe Moth lamp herfstgeel

 

YaY! Wat worden we blij van deze Studio Snowpuppe lampen! De Moth-lampen zijn handgemaakt en met grote nauwkeurigheid gevouwen. Elke lamp wordt geleverd met een snoerset, bestaande uit een porseleinen fitting, een uni-grijs gekleurd textiel snoer en een plafondkapje. De Moth-lamp is bij Hunting the Pretty verkrijgbaar in de kleuren herfstgeel, herfstgroen, wit, ice mint en roze!

 

De Studio Snowpuppe Moth-lamp past om een spaar- of LED-lamp. Het papier van deze lampen maakt het koude licht van spaarlampen warm, natuurlijk en gezellig. Wij adviseren echter om LED-lampen te gebruiken want die zijn beter voor het milieu. Spaarlampen bevatten immers een vrij grote hoeveelheid kwik. De Moth-lampen zijn 20 cm hoog en hebben een diameter van 20 cm.

 

Meer weten over Studio Snowpuppe?
Studio Snowpuppe is een vrolijk en gezellig Nederlands designbureau. De oprichters zijn Nellianna van den Baard en Kenneth Veenenbos. Nellianna heeft een achtergrond in architectuur en Kenneth in industrieel productontwerp. In hun studio in Den Haag ontwerpen en maken ze de handgevouwen papieren lampen.

 

De missie van Studio Snowpuppe? Om met minimale middelen en natuurlijke materialen producten te maken die de wereld een klein beetje mooier maken. Producten waar je blij van wordt, en die je creativiteit inspireren door het warme licht van de lampen. Of om het met hun woorden te zeggen: “We hope to make you smile and brighten up your living.”

 

Hier vind je alle artikelen van Studio Snowpuppe die Hunting the Pretty aanbiedt.

 

Video Studio Snowpuppe – ‘Moth’ lamp herfstgeel

 

 

Shop meer:

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.