Over ons

Welkom op de online interieur- en designgoodies shop Hunting the Pretty.

 

Ga op jacht en ontdek onze unieke selectie woonaccessoires, huisgeuren en verlichting. Van katoenen kussens, lampen van Deens design en posters om bij weg te dromen, tot handgemaakt servies, keukendoekjes die de vaat aangenaam maken (jawel, ze bestaan!) en grappige eierdopjes. En ben je na het decoreren van je woning nog niet voldaan? Decoreer dan ook jezelf met één van de originele sieraden uit de ‘bling’-selectie!

 

Hunting the Pretty mikt op design waar jij en je huis blij van worden. Bij Hunting the Pretty vind je design woonaccessoires en verlichting van onder andere: H. Skjalm P., Hübsch, KeepCup, Lucie KaasStoned, Studio SnowpuppeTine K Home en Urban Nature Culture (UNC).

 

Eigenares en professioneel goodies-jaagster Natali Salvaggio werkte voorheen in de fashion, de dance-scene, de media en de financiële wereld. Tot het tijd was voor een radicale carrièrewending. Haar liefde voor decoratie en haar ‘afwijkende’ smaak waren hierbij het startpunt. “Ik vind het heerlijk om te speuren naar design dat in Nederland niet of amper te vinden is. En ik kan dolgelukkig worden van producten die bijvoorbeeld door verrassend materiaalgebruik een (te) gekke twist krijgen.” Bovendien kent ze het belang van een inrichting die je persoonlijkheid weerspiegelt: “Er gaat niets boven ‘thuis’ komen op een plek die je prachtig vindt, met de mooiste en door jou verzamelde unieke items.”

 

Happy Hunting!