Nkuku fotolijst

Nkuku fotolijst Danta koper 10 x 15 cm

22,00

Op voorraad


  • GRATIS verzending boven de €50,- (NL)
  • Snelle levering
  • Veilig en snel betalen
  • 14 dagen bedenktijd
Vergelijk

Omlijst je mooiste herinneringen met deze industriële Danta-fotolijsten van Nkuku. De lijst heeft een eenvoudige maar toch stijlvolle vintage koperen frame en staander. Beschikbaar in 3 verschillende afmetingen.

Share this product

Nkuku fotolijst om je mooiste herinneringen te omlijsten

 

Omlijst je mooiste herinneringen met deze Nkuku fotolijsten uit de Danta collectie. De lijst heeft een eenvoudige maar toch stijlvolle vintage koperen frame en staander.

 

De Nkuku fotolijst heeft een schuifje aan de zijkant waarmee je de lijst heel gemakkelijk kunt openen en sluiten. Hierdoor kun je naast mooie plaatjes ook bijvoorbeeld gedroogde bloemen of een mooi palmtakje etaleren.

 

Combineer deze koperen fotolijsten van Nkuku met onze koperen glazen doosjes uit dezelfde collectie. Een selectie van onze koperen glazen doosjes vind je hier.

 

De koperen fotolijsten zijn beschikbaar in 3 verschillende afmetingen: 10 x 15 cm, 13 x 18 cm en 20 x 25 cm.

 

Meer weten over Nkuku?
Nkuku is officieel een Engels merk, maar hun gedachtegoed en design is op en top Afrikaans/Indiaas. Het idee voor Nkuku ontstond toen de oprichters tijdens hun sabbatical jaar door Afrika en India reisden. Ze ontmoetten er allerlei kunstenaars en waren diep onder de indruk van de traditionele ambachten. Daarom zochten ze een manier om deze te ontwikkelen en te promoten.

 

De naam “Nkuku” is geleend van een dorp in Zambia. Daar zagen ze de naam op een hut staan. Ze schreven ‘m op de achterkant van een papieren zak en dat was het begin van hun businessplan. Na hun terugkeer naar de UK begon het Nkuku-avontuur.

 

Nog een leuk weetje: Nkuku werkt maatschappelijk verantwoord. Zo staan de principes van eerlijke handel en gelijkwaardige kansen bij hen centraal.

 

Vind hier alle items die Hunting the Pretty uit de Nkuku-collectie biedt.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.