Lucie Kaas eierdop

Lucie Kaas Bordfolk eierdop bruid

14,95

Op voorraad


  • GRATIS verzending boven de €50,- (NL)
  • Snelle levering
  • Veilig en snel betalen
  • 14 dagen bedenktijd
Vergelijk

Deens handgeschilderd eierdopje vervaardigd uit beukenhout. De dopjes zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar en los verkrijgbaar waardoor je je eigen eierdopjes familie kunt samenstellen!

Share this product

Handgeschilderde Lucie Kaas eierdop van Deense makelij

 

Veel te leuk zijn ze, deze handgeschilderde eierdopjes uit beukenhout. Ze komen uit de Bordfolk-collectie van het Deense designlabel Lucie Kaas. De Lucie Kaas eierdop is in verschillende uitvoeringen beschikbaar en los verkrijgbaar. Zo kun je dus je eigen eierdopjes-familie samenstellen!

 

Deze Lucie Kaas eierdop is 7 cm hoog. Leuk om cadeau te geven of om de ochtendhumeurtjes aan de ontbijttafel als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

 

Ontdek alle Lucie Kaas eierdoppen die Hunting the Pretty uit de Bordfolk-collectie biedt. Naast deze grappige eierdoppen bieden we uit dezelfde collectie ook waanzinnige pennenhouders.

 

Meer weten over Lucie Kaas?
Lucie Kaas werd in 2012 opgericht in Denemarken. Het label staat voor stijlvolle en tijdloze interieurobjecten. Hun startpunt was de herlancering van enkele iconische Scandinavische designs. Want Lucie Kaas werkt bij de creatie van producten nauw samen met nieuwe talenten, maar laat zich ook graag inspireren door het verleden. Zo houdt Lucie Kaas ervan om een nieuwe interpretatie te geven aan klassieke ontwerpen. Een bewijs daarvan is het beroemde lotus-patroon van ontwerper Arne Clausen, dat opnieuw werd toegepast.

 

Arne Clausen was een Noorse kunstenaar die in de jaren ’60 een invloedrijke rol speelde in een van de grootste ontwerpsuccessen van Scandinavië. Zijn beroemde lotus-patroon wordt vaak beschouwd als een van de beste voorbeelden van tijdloos Scandinavisch design. Lucie Kaas bracht een collectie van keramische schalen, bekers en karaffen uit waarin het lotus-patroon weer helemaal tot zijn recht komt.

 

Bij Hunting the Pretty vind je van Lucie Kaas maar liefst twee collecties. De Bordfolk-collectie bestaat uit handgeschilderde houten eierdopjes en pennenhouders. De Schollert-collectie bevat prachtige aardewerken kandelaars.

 

Bekijk alle artikelen van Lucie Kaas die Hunting the Pretty aanbiedt.

Afmetingen 7 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.