KeepCup Beker Brew LE Cork Small

KeepCup Beker Brew LE Cork – Small

25,00

Uitverkocht

Vergelijk

Deze lichtgewicht KeepCup Beker Brew LE Cork Small is superhandig om onderweg uit te drinken. De handige afsluitdop houdt de inhoud langer warm en maakt de beker splash-proof.

Share this product

KeepCup Beker Brew LE Cork Small lichtgewicht herbruikbare koffiebeker voor onderweg

 

De makers van ‘s werelds eerste barista-proof herbruikbare koffiebeker brengen je nu ook een glazen variant van de KeepCup: de KeepCup Beker Brew LE Cork Small. Ontworpen voor puur drinkplezier voor onderweg.

 

Pikzwarte koffie? De romigste cappuccino? Of liever een kop kruidenthee? Die neem je in deze KeepCup Beker Brew LE Cork Small zonder probleem mee naar kantoor, in de auto of op de trein.

 

Het toegepaste kurk komt uit de oude kurkeikbossen van Portugal. Kurk is licht, antibacterieel, biologisch afbreekbaar en isoleert je hand van de warmte van het glas. Door de band is de beker heel fijn om vast te houden en na verloop van tijd vertelt de kleur van het kurk jouw verhaal van jouw bekergebruik. Bovendien is de KeepCup Beker Brew LE Cork Small barista-proof waardoor je ‘m ook bij jouw favo koffietentje kan laten vullen.

 

Er past 227 ml of 340 ml van je lievelingsdrankje in de KeepCup Beker Brew LE Cork Small, kies zelf het formaat. De handige afsluitdop houdt de inhoud langer warm en maakt de beker splash-proof. Deze bekers zijn lichtgewicht en onbreekbaar. Om het kurk mooi te houden kun je de glazen beker het beste even met de hand afspoelen. De deksel van de beker mag je wel in de afwasmachine doen.

 

Je vindt de KeepCup Brew LE Cork bij Hunting the Pretty in zowel medium als small én in een witte of antraciet kleurige uitvoering. Vind hier onze selectie van de KeepCup Brew LE Cork.

 

Liever een KeepCup Brew van glas maar zonder band van kurk? Vind hier onze selectie van de KeepCup Brew Alchemy.

 

Of toch liever helemaal geen glas? Vind hier onze selectie van de KeepCup Alchemy.

 

Meer weten over KeepCup?
De Australische Abigail Forsyth baatte samen met haar broer een koffiehuis uit in Melbourne. Het duo stond versteld van hoeveel afval ze dagelijks produceerden door dranken in wegwerpbekers te schenken. Vanuit de overtuiging dat er een milieuvriendelijkere oplossing moest zijn, ontstond de KeepCup-beker.

 

KeepCup moedigt het gebruik van herbruikbare bekers aan. Want een beker leegdrinken en weggooien past in de hedendaagse gemak-cultuur, maar druist volledig in tegen elke vorm van duurzaamheid. KeepCup maakt met haar milieuvriendelijk alternatief het verschil.

 

“KeepCup is from Australia with love”

 

Sinds juni 2009 zijn er meer dan 3 miljoen KeepCups verkocht. KeepCup-gebruikers hebben daardoor miljarden wegwerpbekers weggehouden van de vuilnisbelt. Intussen vind je al in 32 verschillende landen KeepCups. Cheers, mate!

 

Ontdek alle KeepCup bekers die Hunting the Pretty voor jou heeft geselecteerd.

 

Video KeepCup Beker Brew LE Cork Small

 

 

Shop meer

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.