KeepCup Beker Apricot

KeepCup Beker Apricot

12,40

Uitverkocht

Vergelijk

Deze coole lichtgewicht KeepCup Apricot beker is dankzij z’n formaat superhandig om onderweg je koffie of thee uit te drinken. De handige afsluitdop houdt de inhoud langer warm en maakt de beker splash-proof.

Share this product

KeepCup Beker Apricot lichtgewicht herbruikbare koffiebeker voor onderweg

 

Pikzwarte koffie? De romigste cappuccino? Of liever een kop kruidenthee? Die neem je in deze KeepCup beker Apricot zonder probleem mee naar kantoor, in de auto of op de trein.

 

Deze beker is gemaakt uit milieuvriendelijke materialen en daardoor volledig recyclebaar. Bovendien is de KeepCup beker Apricot barista-proof waardoor je ‘m ook bij jouw favo koffietentje kan laten vullen.

 

Er past 340 ml van je lievelingsdrankje in de KeepCup-beker. De handige afsluitdop houdt de inhoud langer warm en maakt de beker splash-proof. Deze bekers zijn lichtgewicht en onbreekbaar. Uiteraard mag je ze in de vaatwasmachine en de magnetron doen.

 

Meer weten over KeepCup?
De Australische Abigail Forsyth baatte samen met haar broer een koffiehuis uit in Melbourne. Het duo stond versteld van hoeveel afval ze dagelijks produceerden door dranken in wegwerpbekers te schenken. Vanuit de overtuiging dat er een milieuvriendelijkere oplossing moest zijn, ontstond de KeepCup-beker.

 

KeepCup moedigt het gebruik van herbruikbare bekers aan. Want een beker leegdrinken en weggooien past in de hedendaagse gemak-cultuur, maar druist volledig in tegen elke vorm van duurzaamheid. KeepCup maakt met haar milieuvriendelijk alternatief het verschil.

 

“KeepCup is from Australia with love”

 

Sinds juni 2009 zijn er meer dan 3 miljoen KeepCups verkocht. KeepCup-gebruikers hebben daardoor miljarden wegwerpbekers weggehouden van de vuilnisbelt. Intussen vind je al in 32 verschillende landen KeepCups. Cheers, mate!

 

Ontdek alle KeepCup bekers die Hunting the Pretty voor jou heeft geselecteerd.

 

Video KeepCup Beker Apricot

 

 

Shop meer

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.