Hübsch Vaas met leren band

Hübsch Vaas met leren band

30,00

Uitverkocht

Vergelijk

Bij Hunting the Pretty zijn we een beetje verliefd op deze vaas met leren band van Hübsch. De vaas is Ø 19 x H 20 cm. Creëer een speels effect door de verschillende vazen uit de Hunting the Pretty collectie naast elkaar uit te stallen.

Share this product

Hübsch Vaas met leren band

 

Bij Hunting the Pretty zijn we een beetje verliefd op deze glazen Hübsch vaas met leren band. De vaas is Ø 19 x H 20 cm. Door de brede opzet van deze Pretty vaas zijn bijvoorbeeld tulpjes en pioenrozen heel leuk om in deze vaas te doen.

 

Creëer een speels effect door de verschillende vazen uit de Hunting the Pretty collectie naast elkaar uit te stallen.

 

Op zoek naar een andere vaas? Ontdek onze volledige selectie grote en kleine Pretty design vazen. Het ideale cadeautje voor jezelf of misschien wel voor iemand anders.

 

Meer weten over Hübsch?
Het Deense Hübsch staat voor simpele, elegante designs en prachtige pastels. Zoals alom geweten is van Scandinavisch design besteedt ook Hübsch veel aandacht aan de details en kwaliteit in hun unieke stijl. Vrolijkheid staat daarbij steeds centraal. “Want als onze werknemers graag naar hun werk gaan, dan uit zich dat in de producten die we maken.” zeggen ze bij Hübsch terecht.

 

Het Hübsch-team bestaat uit mensen die jarenlang ervaring hebben in de interieurbranche. Ze zijn dus niet aan hun proefstuk toe. Tweemaal per jaar brengt Hübsch een nieuwe collectie uit. Zo verschijnt in het begin van elk nieuwe jaar de Tendencies-collectie, en verschijnt in augustus de Occasions-collectie. Weer iets om naar uit te kijken!

 

Shop meer

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.