H. Skjalm P. bloempot

H. Skjalm P. Bloempot Genova Petrol / Marsala

29,75

Uitverkocht

Vergelijk

Deze waanzinnige bloempot is perfect voor jouw Pretty kamerplantjes! De robuuste cilindervormige H. Skjalm P. bloempot werd vervaardigd uit keramiek en meet 14 x 14 cm.

Share this product

H. Skjalm P. bloempot van stijlvol Deens design

 

Bij Hunting the Pretty konden wij deze waanzinnige H. Skjalm P. bloempot niet weerstaan. Wij zijn namelijk dol op Deens design. De bloempot is perfect voor je Pretty kamerplant.

 

Deze H. Skjalm P. bloempot werd vervaardigd uit keramiek en meet 14 x 14 cm.  Een unieke bloempot voor in jouw thuisje of om aan iemand cadeau te geven.

 

Creëer een stijlvolle setting door de H. Skjalm P. bloempot met de verschillende doosjes, schaaltjes en vaasjes van hetzelfde Deense label met elkaar te combineren. Bekijk onze volledige selectie van messing, koperen en zelfs zeepstenen H. Skjalm P. woonaccessoires.

 

Op zoek naar een bloempot met een iets ander lookje? Bekijk de onze Pretty selectie grote en kleine design vazen die Hunting the Pretty voor je maakte.

 

Meer weten over H. Skjalm P.?
H. Skjalm P. is in de voorbije 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd Deens design bedrijf. Elk van hun interieur-accessoires, kunst en handgemaakte items dragen de kenmerkende Scandinavische look. Bovendien zijn de producten stuk voor stuk ontworpen uit kwalitatief sterke, natuurlijke materialen.

 

Hagbarth Skjalm Petersen opende zijn winkel in het historische centrum van Kopenhagen. Ook tientallen jaren geleden al was dit dé Deense design-hotspot waar je de laatste trends op het gebied van textiel, cadeaus en keukengerei kon bestuderen en aankopen. Hoewel hij intussen niet meer leeft, bestaat het grootste gedeelte van de collectie uit originele designs van Skjalm.

 

Shop meer

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.