Catchii Koffiekop

Catchii Koffiekop Pauw

8,99

Uitverkocht

Vergelijk

Deze Catchii koffiekop werd zorgvuldig handgemaakt uit hoogwaardig en fijn porselein. Al het servies van Catchii is vaatwasmachine bestendig en geschikt voor magnetron en oven. Catchii servies is duurzaam en chip-resistant. Je vindt deze Catchii koffiekop bij Hunting the Pretty in maar liefst 4 verschillende uitvoeringen.

Share this product

Catchii Koffiekop, get the table talking met dit Pretty porseleinen servies

Deze Catchii koffiekop werd zorgvuldig handgemaakt uit hoogwaardig en fijn porselein.

 

Je vindt deze Catchii koffiekop bij Hunting the Pretty in maar liefst 4 verschillende uitvoeringen: Kever, Flamingo, Pauw en Gingko Love. Hunt jouw lievelings!

 

De porseleinen koffiekopjes meten Ø 7,6 x H 7 cm, 200 ml. Door de vorm van deze mokjes houd je haar gemakkelijk vast.

 

Al het servies van Catchii is vaatwasmachine bestendig en geschikt voor magnetron en oven. Catchii servies is duurzaam en chip-resistant.

 

Op zoek naar een koffiekopje met een iets ander lookje? Bekijk onze volledige selectie van Pretty mokken.

 

Meer weten over Catchii?

Catchii werd in 2014 opgericht door designer Femke Zwaan. Femke’s droom is om mensen blij te maken met de vrolijke dessins in haar kleurrijke serviezen. Femke heeft oog voor detail en kleurencombinaties, en dat is terug te zien in de Catchii collectie.

 

De collecties worden geïnspireerd door de exotische vogels, flamingo’s en insecten die Femke tijdens haar vele verre reizen opmerkt. De originele dessins worden door haar met de hand geschilderd en met een fijn penseeltje uit heel veel kleurnuances en opvallende kleuren opgebouwd. Hierdoor ontstaat een levendig effect en is het servies een echte eyecatcher op tafel.

 

Ontdek al het Catchii servies dat Hunting the Pretty voor jou selecteerde.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.